Правила за поведение в сайта

1 .При контакт с потребител с по-висок ранг от Вашия, особено с администратор, се счита да се отнасяте с уважение към усърдния им труд.

– Всякакви спорове с член на Екипа относно работата и функционирането на сайта са нежелателни, както и оспорване на решение, взето от член на Екип. Забранено е едитването на пост, редактиран от Модератор или Администратор. Не тормозете излишно членове на Екип. Те имат достатъчно работа и ще се радват, ако ги безпокоите само в наистина краен случай!

2 . Преди да питате за нещо, погледнете FAQ за информация.

– Както се казва в една стара мъдрост, „Който търси – намира“. Преди да се обърнете към Екипа, погледнете FAQ, в зависимост от възникналия въпрос. Почти винаги отговорът, който искате да получите, е именно на тази страница.

3 . Некултурно, грубо и неприлично поведение в коментарите ще е последвано с предупреждение.

– Дръжте се прилично, когато пишете под постовете. Уважавайте хората, които коментират заедно с Вас, дори да не сте съгласни с изказаното от тях мнение. Не използвайте обидни и нецензурни епитети! Всеки може да сбърка. Писането само с главни букви се смята за викане и не се толерира. При изключително груби прояви виновниците ще губят акаунтите си по преценка на Екип.

4 . Навсякъде в сайта се пише ЗАДЪЛЖИТЕЛНО на кирилица! Всички постове, написани на латиница, ще бъдат санкционирани незабавно!

– Живеем в България и имаме прекрасен език. Пишете на него, а не с 4-ки и 6-ци.
– Правилото не важи, ако искате да изразите мисъл на чужд език, разбира се. Препоръчваме да сложите написаното на чуждия език в кавички и да го преведете непосредствено след затварянето на кавичките, за да се постигне пълно разбиране от ползвателите на сайта.

5 . Всякакъв вид СПАМ е забранен!

– Не започвайте диалог с потребителите под постовете. За тази цел използвайте лично съобщение.
– „Прецакващи линкове“ и „Верижни писма“ се наказват с изключване на акаунта!

6 . В коментарите под постовете се дискутира само дадената тема. Всички други коментари ще бъдат изтривани от Екипа!

– Опитайте се да не се отклонявате от тематиката. Въздържайте се да пишете неща, които не са свързани с конкретната тема (офтопик).

7 . В този сайт НЯМА място за расизъм и той по никакъв начин няма да бъде толериран!

– Бъдете толерантни към расовия, религиозен, етнически или идеологически характер на постовете. Спазвайте благоприличие и се въздържайте от язвителни коментари на расова, етническа, идеологическа, сексуална или религиозна основа. Неспазването на това правило води до най-тежки наказания!

8 . Неприлични аватари са забранени!!!

– Не се допускат и аватари, които съдържат расистки, порнографски, нецензурни, неетични или рекламни изображения.
– След третото изтриване на недопустим аватар, Вашият профил ще бъде изтрит.

9 . Всякакви опити за реклама без знанието и разрешението на Администратора на сайта са забранени!

– Всякакви добавяния на рекламни банери, линкове в коментарите под постовете са строго забранени. Който пожелае да рекламира, да посети тази страницаЛинкове към БГ магазини с написани цени ще бъдат считани за реклама!

10 . Имате право само на 1  акаунт!

– Екипът на сайта следи за дублирани IP-адреси на потребители, така че няма да избягате. Регистрирайте се само с 1 акаунт.


последна редакция на 03/12/2016