СПОДЕЛИ

Уважаеми читатели, „СПОДЕЛЕНА НАУКА” ви дава възможност да публикувате собствени или преведени от чужди сайтове научни и любопитни статии, както и да напишете коментар за открития или публикации от сферата на науката.

Статията ще бъде публикувана с Вашето име, също така ще бъде добавен Вашият имейл адрес, за да могат читателите да се свържат с Вас, ако имат въпроси или коментари.

„СПОДЕЛЕНА НАУКА” ви предоставя трибуна да разкажете на нейната аудитория всичко, което смятате, че е достойно да бъде разказано, и да обогатите другите с това, което знаете. Приветстваме всеки, който има какво да сподели, но молим то да бъде Ваше или преведено от друг сайт, но да не бъде копирано от български сайтове.

За нас е важен източникът, който ползвате, и бихме искали да го разберат и всички останали, които четат споделеното от Вас. На свой ред „СПОДЕЛЕНА НАУКА” ще обработи информацията и ако е необходимо, ще намери и снимка.

Ако държите да публикуваме Ваша снимка, необходимо е да ни посочите нейния източник. Държим авторските права да се спазват и нека това, което споделяте с останалите, има научна или полезна насоченост.