FAQ

F.A.Q. – Frequently Asked Questions (често задавани въпроси)

Молим да погледнете тази страница много добре преди да ни пишете. Ще направим всичко да отговорим възможно най-скоро.

I. ПРОФИЛ

 1. Защо профилът ми не се активира и не мога да го ползвам?

Отговор: Ако сте се регистрирали през този линк, няма да можете да ползвате услугите на сайта. Моля, за да ползвате пълноценно функциите си на потребител, регистрирайте се през този линк или ни пишете на адрес sharebg@sharebg.eu , за да Ви активираме профила ръчно.

 2. Защо след като се логна продължава да излиза бутон „Вход“ и „Регистрация“ над логото на сайта?

Отговор: Така е устроен сайтът. Не се притеснявайте, че продължават да излизат тези бутони. Вие сте логнат и ползвате сайта пълноценно като потребител. Същата е и логиката с бутона „Изход“ за невписани посетители. Ако не сте логнат и натиснете този бутон, абсолютно нищо няма да се случи…

II. ФИЛМИ

 1. Защо филмът не тръгва? Защо плеърът не работи? Филмът тръгва, но зарежда много бавно…

Отговор: Филмът, който искате да гледате не тръгва поради няколко причини. Най-честите са срив в сървърите на сайта, от който е предоставен филмът чрез плеър (най-често openload.co) , филмът е изтрит и лоша интернет връзка. Най-сигурният начин да сигнализирате на Екипа е да опишете проблема като натиснете бутона „Докладвай“ под всеки филм.

 2. Как да пусна филма на цял екран?

Отговор: Понеже плеърът, който най-често използваме, няма обособен бутон за уголемяване на картината, се кликва два пъти върху прозореца и проблемът се решава.

 3. Как да спра изскачащите реклами?

Отговор: Най-добрият начин е програмата Adblocker, която блокира т.нар. Pop-up реклами само частично. Вината за този проблем не е наша, тъй като изскачащите реклами идват от сайта, на който са качени филмите.