Как работи силата на мисълта?

 · Добавено: · Обновено:

Flyer

Горд собственик на сайта © Логиката ще те отведе от точка А до точка В. Въображението ще те отведе навсякъде.

razdelitel

bgtop-vote-new

В момента има доста статии, които са копирани от сайта СВЕЖА НАУКА. Докато се заемем с въпросните статии, моля не се колебайте да посетите СВЕЖА НАУКА за повече информация.

razdelitel

FavoriteLoadingДобави в любими

razdelitel

Power-of-mind1Съзнанието ни и мислите, с които избираме да го запълним са невероятно мощни. Силата на мисълта може да ви избави от бедността, отваряйки пътя ви към изобилието. Може да подобри нездравословния ви начин на живот и да ви накара да се чувствате наистина прекрасно. В живота ви ще присъства това, върху което се съсредоточите.

Чудили ли сте защо някои хора сякаш имат всичко необходимо, докато вие като че ли се борите за всяко нещо и животът ви е по-труден? Във Вселената съществуват закони, както този, че ако паднете от високо на земята, ще се ударите. Ако използвате мисълта си, за да се фокусирате върху това, което наистина желаете, то не след дълго ще се случи. Независимо дали те са положителни или негативни, законът на привличането не се интересува от разликата между тях. Ако в момента сте изправени пред много предизвикателства в живота си и ви е трудно, то вероятно е така, защото прекарвате по-голямата част от времето си, съсредоточавайки се върху нещо, което не искате.

Всеки има избор върху какво точно да се концентрира. Ако вибрирате с положителна енергия и в главата ви се въртят прекрасни мисли, то хората със същите вибрации ще бъдат привлечени към вас. Ако прекарвате времето си, като фокусирате силата на мисълта върху финансовия просперитет, към който се стремите, то съзнанието ви на свой ред ще бъде изпълнено с енергията на благоденствието и мислите ви ще генерират успех. Преди да се го осъзнали, вече ще привличате околните и ще можете да осъществите мечтите си. Например, ако работите в сферата на продажбите, тогава много повече хора ще ви се доверяват и ще чувате тяхното „Да!”, без да се борите за него. Нещата ви ще се получават с естествена лекота. Някои го наричат късмет, други добро стечение на обстоятелствата… Но ние с вас знаем, че причината се крие в силата на мисълта.

Подсъзнанието ще ви носи това, което му подсказвате. Мислите имат мощно влияние в живота ни и ако наистина повярвате в това, скоро ще започнете да усещате промяната. Ще видите как пред вас се разкриват неподозирани възможности и хубави моменти и ще се питате как по-рано не сте го осъзнали. Всеки ден ставаме свидетели на чудесата на Вселената, независимо дали имаме сетивата да ги разпознаем. Те просто се случват. И са толкова прекрасни! Мисълта е способна да ви донесе всичко, стига да можете да го забележите, да си отворите очите към ежедневните малки чудеса наоколо. Забелязали ли сте, че когато шофирате в града, понякога на косъм се разминавате от инциденти. Причината е, че енергията ви вибрира на високо ниво и привлича само хубави неща. Така че, можем да кажем – всичко, което не вибрира със същата енергия като вашата, ще бъде далеч от живота ви.

Отделете малко време, за да наблюдавате как работи силата на мисълта, как може да ви помогне, но и да ви нарани. Случва се онова, за което си мислите. Така че, върху какво ще се фокусирате? Ако се съсредоточите върху това, което винаги сте искали, тогава всичко останало, което не ви е необходимо и излишно сте влагали енергия в него, ще отпадне. Мислете за успеха, за по-здравословен начин на живот, за удовлетворяващи лични контакти и щастието само ще ви споходи, животът ще ви се усмихне. Ако продължите да го правите, вашият живот и този на хората от вашето обкръжение ще бъде изпълнен с по-хубави моменти.Видяно 3824 пъти  • 

    Подобни материали

    

    Вашият коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *